“Ik kan altijd terecht bij mijn financiële adviseur.”

Altijd een adviseur aan je zij

Door te kiezen voor “Mijn Gabriël Service” ben je altijd verzekerd van een persoonlijke expert die samen met je optrekt, jou goed kent, je inzicht geeft in jouw financiële situatie en je op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen die voor jou van belang kunnen zijn. Door te kiezen voor Mijn Gabriël Service ben je verzekerd van doorlopende hulp en advies omtrent je financiën. De Gabriël adviseur is je financiële sparring partner.

Met Mijn Gabriël Service bieden we financiële ontzorging, rust en zekerheid op lange termijn. Met dit serviceabonnement kun je het volgende van ons verwachten:

Regelmatig persoonlijk contact

Afhankelijk van de formule waar je voor kiest, hebben we ieder jaar of iedere drie jaar, een persoonlijk gesprek waarin we je totale financiële situatie doornemen. Daarnaast hebben we minimaal twee keer per jaar persoonlijk contact.

Gewild of ongewild krijgen we allemaal te maken met grote veranderingen in ons leven. Je kunt bijvoorbeeld denken aan bijzondere momenten als een nieuwe baan, een ander huis, de geboorte van een kind of moeilijke momenten als het overlijden van een partner of een ouder die moet verhuizen naar een verzorgingshuis. Meestal hebben deze momenten ook een impact op onze financiële situatie. Als je met een grote verandering in je leven te maken krijgt, staan onze adviseurs voor je klaar om je te helpen om de financiële implicaties te doordenken. Ook als je dromen of ideeën hebt die je wilt verwezenlijken, kan de Gabriël adviseur met je meedenken, bijvoorbeeld als je overweegt om als zelfstandig ondernemer te beginnen en je afvraagt wat dat betekent voor je financiën.

Financiële ontzorging

Je adviseur kijkt mee naar je financiële portefeuille. Als er belangrijke veranderingen zijn in wet- en regelgeving die voor jou persoonlijk van belang zijn, neemt onze adviseur contact met je op. Wij houden ook in de gaten wanneer de looptijd van je verzekeringen verloopt of er een einde komt aan je rentevastperiode. Ook als er andere ontwikkelingen zijn die je een financieel voordeel op kunnen leveren, trekken we aan de bel.

Extra opties

Er zijn twee abonnementsvormen bij Mijn Gabriël Service. Bij de instapvorm heb je iedere drie jaar een gesprek waarbij we je totale financiën doornemen. Voor een meerprijs vindt dat gesprek jaarlijks plaats. Ten slotte is er ook een optie waarbij Gabriël je belastingzaken voor haar rekening neemt.

Vraag ons gerust welke vorm het beste bij jou past

    Zielhorsterweg 71
    3813ZX Amersfoort
    E-mail: info@gabrielfb.nl
    Tel: 033-4556555