“Al mijn verzekeringen in goede handen”

Jean Kasbergen over verzekeringen

Alle verzekeringen bij Gabriël

Bij Gabriël vind je de verzekeringen die bij jou passen. Wij bieden een uitstekende service, persoonlijk advies en een lage premie. Samen kijken wij naar jouw persoonlijke situatie. We bespreken jouw wensen voor de toekomst en de huidige verzekeringen. Op basis daarvan geven wij een passend advies. Goede voorwaarden is ons eerst uitgangspunt. Als er iets gebeurt waarvoor je een verzekering hebt vinden we het belangrijk dat de verzekeraar natuurlijk ook echt uitkeert.

Vervolgens vergelijken we de aanbiedingen van diverse partijen die goede voorwaarden bieden. Door ons vergelijk kunnen we altijd een lage premie aanbieden. Vervolgens kunnen de verzekeringen via ons kantoor worden afgesloten.

Ben je al klant van Gabriël en heb je een extra verzekering nodig? Dan kun je telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. We vertellen je dan de mogelijkheden en vergelijken voor je wat de beste verzekering is rekening houdend met de kwaliteit, service, continuïteit, prijs en het gemak. Als je akkoord gaat met ons voorstel regelen wij voor je dat de verzekering wordt aangevraagd.

Voorlopige dekking

In veel gevallen weet je dat je op een bepaald moment een verzekering nodig gaat hebben. We waarderen het als je dan zo vroeg mogelijk contact met ons opneemt. Toch kan het voorkomen dat je direct een verzekering nodig hebt, denk hierbij aan een autoverzekering- of motorverzekering. Als dat tijdens kantoortijden is dan kan je ons het beste bellen en regelen we het direct voor je. Buiten kantoortijden bieden we voor onze bestaande klanten in de meeste gevallen de mogelijkheid van voorlopige dekking aan. Dit houdt in dat er voor de komende vijf dagen dekking is zonder dat er al een aanvraagformulier aan te pas is gekomen en de verzekeraar definitief akkoord heeft gegeven. Deze voorlopige dekking kunnen we alleen aanbieden voor motoren of auto’s die binnen bepaalde kaders vallen. Onderstaand vind je de richtlijnen.

Richtlijnen voorlopige dekking

Deze richtlijnen gelden alleen voor de voorlopige dekking. Wanneer je van te voren een offerte wilt, dan zijn er uiteraard meer mogelijkheden.

 • Je bent klant bij ons.
 • Er wordt geen voorlopige dekking afgegeven voor: leswagens, lesmotoren, klassiekers, taxi’s, sportwagens, auto’s bestemd voor verhuur of buitenlands gebruik, bestelauto’s voor vervoer van derden.
 • Er mag geen strafrechtelijk verleden zijn.
 • Er mag geen negatief aantal schadevrije jaren zijn.
 • De maximale nieuwwaarde van een auto mag €45.000,- zijn.
 • Een motor mag maximaal 1250 cc vermogen hebben.
 • Een motor mag geen nieuwwaarde hebben van meer dan €12.500,-.

Is jouw auto of motor geschikt voor voorlopige dekking? Mail ons dan het kenteken en de meldcode van het nieuwe voertuig. Laat ons ook weten welke dekking je wenst, hoeveel kilometers je per jaar van plan bent te rijden en per welke datum je het voertuig verzekerd wilt hebben. Vervolgens zeggen we je bij dezen een voorlopige dekking toe voor 5 werkdagen.

Zorgverzekering

Vanwege onze christelijke identiteit vinden wij het belangrijk dat onze klanten ook voor een christelijke hulpverlener kunnen kiezen. De christelijke zorgverzekeraar biedt dit aan. Daarnaast bieden zij een verzekering met goede voorwaarden aan. Mede dankzij de collectiviteitskorting die wij jou kunnen bieden is de premie ook scherp. Ze bieden verschillende pakketten aan zodat er afgestemd kan worden op jouw wensen.

Iedereen die klant bij ons is kan 8% collectiviteitskorting krijgen. Als je werkzaam bent bij een stichting dan zijn er nog hogere kortingen mogelijk! Om te zien waar de premie voor jou op uitkomt kun je op onderstaande links klikken.

 • Klik hier voor informatie over een zorgverzekering voor particulieren.

 • Klik hier voor informatie over een zorgverzekering voor stichtingen.

Interesse? Neem contact op met een van onze adviseurs

  Zielhorsterweg 71
  3813ZX Amersfoort
  E-mail: info@gabrielfb.nl
  Tel: 033-4556555