“Financiële begeleiding na overlijden.”

one perspective angle photo of graves

Als je komt te overlijden, moet er naast de uitvaart veel worden geregeld. Allerlei financiële zaken moeten in goede banen worden geleid en je vermogen zal worden verdeeld onder je erfgenamen. Ook moet er belastingaangifte voor de erfbelasting worden gedaan. Zeker als je een partner en kinderen hebt, is deze financiële afhandeling vanwege allerlei fiscale en juridische regels nog best ingewikkeld. Het is een geruststellend idee als deze afhandeling vakkundig wordt geregeld. Je ontzorgt daarmee je dierbaren en voorkomt dat ze naast hun rouw en verdriet stress krijgen vanwege het afhandelen van deze complexe financiële zaken.

Al deze financiële zaken kunnen wij dus uit handen nemen na je overlijden. Wij zijn gespecialiseerd in erfrecht en de taken van een executeur. Met onze kennis en ervaring kunnen we zorgen dat alles snel en goed wordt opgepakt. Het is ook mogelijk om praktische zaken door ons te laten regelen, zoals bijvoorbeeld het opzeggen van bankrekeningen. Wij kunnen de executeur hierin bij staan of je kan in je testament ons opnemen als executeur.

Ook als een dierbare is overleden en je hebt hulp nodig bij de afhandeling van de nalatenschap, kunnen wij je goed helpen. Ben je als executeur benoemd en wil je deze taak uitbesteden dan helpen we je ook graag.

Interesse? Neem contact op met een van onze adviseurs

    Zielhorsterweg 71
    3813ZX Amersfoort
    E-mail: info@gabrielfb.nl
    Tel: 033-4556555