“Gabriël is mijn betrouwbare financiële partner.”

Alles goed geregeld

Als kerkelijke gemeente heb je een belangrijke missie. Je wilt investeren in je geloofsgemeenschap en mensen van buitenaf vertellen over de liefde van Jezus. Echter krijg je vroeg of laat te maken met financiën. Je gemeente vraagt dan om een zorgvuldige besteding van de aan jou toevertrouwde gelden.

Gabriël is uit overtuiging een belangrijke partner voor kerken. Wij werken vanuit een duidelijke christelijke inspiratie. Doordat wij onze expertise op financieel gebied inzetten, kunnen we jouw kerkelijke gemeente ontzorgen. Dat zorgt ervoor dat jij je met je kerntaken kunt bezighouden, zodat je missie nog beter uit de verf komt.

Mogelijke diensten

Gabriël helpt kerken met allerlei financiële en juridische diensten. Denk hierbij aan arbeidsrechtelijke zaken, adviezen rondom de ANBI-status, het opstellen van overeenkomsten, advies over verzekeringen, financieringen en pensioen. We hebben hiervoor drie mogelijkheden.

 1. Gabriël Gemeente Screening
 2. Gabriël Gemeente Pakket
 3. Losse diensten

Klik op de betreffende dienst als je hier meer over wilt lezen.

two people shaking hands

Ervaringen van klanten

“Het is fijn om een klankbord te hebben. Op deze manier kunnen we onze ideeën verifiëren en voorleggen aan de experts bij Gabriël. Als zij vervolgens met hun advies komen, geeft dit een gevoel van veiligheid en rust. We kunnen op deze manier onbezorgd met onze hoofdmissie bezig gaan.”

Arjan Niemeijer, General Manager, Stichting Hillsong Church NL

“In het contact met gemeentes merk ik vaak dat het als lastig ervaren wordt om de financiële en juridische zaken goed te regelen. Ik ben daarom blij dat ik gemeentes nu naar het Gabriël Gemeente Pakket kan verwijzen.

Peter Sleebos, voorganger LeefZutphen, voormalig voorzitter VPE

Interesse? Neem contact op met een van onze adviseurs

  Zielhorsterweg 71
  3813ZX Amersfoort
  E-mail: info@gabrielfb.nl
  Tel: 033-4556555