Wij gaan voor jouw geluk

Bij Gabriël werken we uit een duidelijke visie. We zijn uit op je geluk. Daarom gaan we met je in gesprek over je dromen en ambities. Om die te kunnen realiseren, helpen we je met een financiële planning die daarbij past. We geloven in genoeg, genoeg om van te leven en genoeg om te geven. Daarom delen wij ook van onze overvloed.

“We merken vaak dat mensen bij ons komen met een concrete vraag, zoals bijvoorbeeld het regelen van een hypotheek of verzekering,” vertelt Natasja Naron, directeur van Gabriël, “maar hun werkelijke behoefte is dat ze genoeg financiën hebben voor de toekomst en dan geen zorgen hebben rondom hun geld. We gaan voor die goede verzekering of hypotheek, maar we kunnen veel meer doen dan dat. Wij gaan voor een integraal advies. Een goed verzekeringspakket kun je op veel verschillende plekken krijgen, maar wij kijken naar een combinatie van al je financiële zaken. Dit allemaal in relatie met de dromen en ambities van onze klanten.”

Doorlopende ontzorging

“Uiteindelijk gaan we voor doorlopende ontzorging,” vervolgt Natasja. “Als je het goed geregeld hebt, wil je het goed houden en daar helpen wij bij. Wij kennen de wettelijke veranderingen en hebben periodiek contact met onze klanten. We zijn echt een sparringpartner. Klanten overwegen bijvoorbeeld een andere baan te nemen of willen een bedrag schenken en ze vragen zich af wat wijs is. Ze kunnen hiermee bij ons terecht en dat geeft rust.”

Oprichting

Gabriël werd in 2003 opgericht door Natasja Naron, nu is Gabriël uitgegroeid tot een bedrijf met vijftien medewerkers. Je kunt ons vinden in ons pand aan de Zielhorsterweg in Amersfoort.

Gabriël heeft een eigen stichting, waarmee goede doelen, ideële projecten en noodhulp wordt ondersteund. Daarmee worden projecten in het binnen- en buitenland geholpen die de verkondiging van het Evangelie van Jezus Christus in woord of daad bevorderen. Het komt voort vanuit de visie van Gabriël om te leven vanuit genoeg, zodat je ook kunt delen uit je overvloed. Concreet betekent dit dat de volledige winst van Gabriël het functioneren van de stichting mogelijk maakt. Desgewenst kunnen klanten van Gabriël ook goede doelen aandragen voor de stichting. Het bestuur van Gabriël beoordeelt de aanvragen en selecteert waar het geld naar toe gaat.

Neem gerust contact met ons op

    Zielhorsterweg 71
    3813ZX Amersfoort
    E-mail: info@gabrielfb.nl
    Tel: 033-4556555