Ontmoet hier alle medewerkers van Gabriël

Laura Gensen

Adviseur binnendienst

Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Gabriël. Via de binnendienst hypotheken ben ik op de afdeling financiële administratie gekomen. En vanaf november 2019 heb ik de functie van adviseur binnendienst op mij genomen. Dit leuke, uitdagende werk kan ik altijd goed combineren met mijn twee kinderen.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Knutselen met de kinderen, schilderen of tekenen. Ik maak graag lange wandelingen met onze hond en uit eten gaan is een fijne afsluiting van een mooie dag.

E: laura@gabrielfb.nl

Maurice van Megen

Kwaliteitsadviseur

Sinds 1988 ben ik werkzaam in de financiële sector. Ik heb 13 jaar lang verschillende functies gehad bij verschillende banken en heb daar veel vakopleidingen gevolgd. Een flinke schat aan ervaring rijker heb ik in 2001 de banken vaarwel gezegd en ben ik bij een organisatie gaan werken die zich bezig hield met het begeleiden en verzorgen van hypotheekaanvragen voor onafhankelijke advieskantoren. In die tijd heb ik Gabriël ook leren kennen en veel hypotheekaanvragen van klanten van Gabriël zijn toen al door mijn handen gegaan. Ik had direct een goede klik met Natasja en haar collega’s dus toen Natasja mij eind 2010 benaderde om voor Gabriël te komen werken hoefde ik niet lang meer na te denken.

In mijn vrije tijd pak ik regelmatig mijn racefiets en rij ik graag een stuk langs ’s Heren wegen en vaarten in de buurt.

E: maurice@gabrielfb.nl

Arjen van Arkel

Adviseur buitendienst

Naast mijn werk bij Gabriël zorg ik in het dagelijks leven met mijn vrouw voor onze twee prachtige kinderen. Kleine kinderen verdienen aandacht en dat wil ik ze graag geven. Ontspanning vind ik in het lezen van een goed boek of in sport. Je kunt me daarom regelmatig in de sportschool vinden en ik doe graag aan hardlopen.

Ik ben 15 jaar werkzaam in de financiële wereld en heb gewerkt bij de Rabobank en diverse financieel advieskantoren. In die periode heb ik alle facetten van het vak doorlopen. Daarbij behoren onder andere het behalen van het certificaat Erkend Hypotheek Adviseur en de WFT diploma’s voor adviseren Levensverzekeringen, Schadeverzekeringen en de DSI opleiding voor beleggingsadviseur. Bij Gabriël heb ik de kans om al mijn ervaring te gebruiken bij het geven van financieel advies in de meest brede zin. Naast het christelijke karakter van het bedrijf maakt dit Gabriël voor mij een mooi bedrijf om me optimaal voor in te zetten.

E: arjen@gabrielfb.nl

Natasja Naron

Financieel adviseur

Vanuit mijn passie om mensen gelukkiger te willen maken help ik graag onze klanten met integer en kwalitatief financieel advies.

Mensen gelukkiger maken is ook een drive die ik in mijn privé leven heb. Ik geniet van tijd door te brengen met mijn gezin, familie en vrienden en er voor hen te zijn. Voetballen, reizen en genieten van God’s prachtige schepping zijn voorbeelden van waar ik mijn tijd verder graag aan besteed.

E: natasja@gabrielfb.nl

Lieneke Grandia-Hendriks

Adviseur buitendienst

Vanaf januari 2021 ben ik werkzaam bij Gabriel. Sinds 2007 ben ik werkzaam in de financiële sector en heb ik de benodigde diploma’s behaald met als laatste certificaat Erkend Financieel Adviseur. Het mooie van het werk als adviseur is om mensen te mogen begeleiden door de wirwar van financiële mogelijkheden en regels naar een passende oplossing voor nu en de toekomst. Het is een voorrecht om daarbij betrokken te mogen zijn.

Thuis mag ik samen met mijn man Remko zorgen voor onze 2 kinderen Joach en Nethanja en ons pleegzoontje. Met onze kinderen vinden wij het leuk om op vakantie te gaan en veel spelletjes te doen. Verder besteed ik mijn vrije tijd aan tuinieren, klussen en wandelen met onze hond.

E: lieneke@gabrielfb.nl

Marjolein Koning

Officemanager & PR

Sinds 1 maart 2020 ben ik onderdeel van het Gabriël team. Na jaren met hart en ziel bij een grote christelijke stichting te hebben gewerkt, werd het tijd voor iets nieuws. Gabriël sluit meer aan bij mijn achtergrond, HEAO Bedrijfseconomie. Ik vind het leuk om als het ware weer terug te gaan naar mijn roots. Het werken in een klein, maar goed geolied team zoals Gabriël vind ik prettig, vooral als ik daar mijn eigen bijdrage in kan leveren als officemanager. De manier waarop Gabriël financieel advies geeft, zo staan mijn man en ik ook in het leven, we zijn tevreden met wat we hebben en hebben genoeg om gelukkig te zijn.

Ik ben getrouwd met Nathanaël en samen hebben we drie prachtige kids, Matthias, Féline en Lisanne. We wonen in Putten, een heerlijk dorp, en genieten daar volop van de ruimte, het groen en de dorpse gezelligheid. Hobby’s? Ik hou van Japanse puzzels, bakken en creatieve dingen maken voor in huis als decoratie. Ook van een mooi boek lezen word ik blij, maar dat schiet er regelmatig bij in door ons drukke gezinsleven. Mijn droom is om ooit een kinderboek te schrijven en uit te brengen.

E: marjolein@gabrielfb.nl

Asjon van den Andel

Adviseur buitendienst

Nadat ik jaren bij verschillende grote financiële dienstverleners heb gewerkt, ben ik in januari 2012 bij Gabriël komen werken. Aangetrokken om als christen dienstbaar te zijn in de financiële wereld heb ik bewust de overstap gemaakt. Ik vind het belangrijk dat mensen goede en eerlijke keuzes kunnen maken in de soms lastige materie van financiële vraagstukken. Deze keuzes kunnen namelijk bepalend zijn voor je leven en dienen dus weloverwogen gemaakt te worden. Werkend bij Gabriël kan ik hierbij helpen en met veel enthousiasme mijn kennis en ervaring omzetten in begrijpelijke kost.

Mijn vrouw Marieke en ik zijn dankbaar met onze twee zonen en dochter Levi, Ezra en Sarah. In mijn vrije tijd ben ik vaak aan het klussen in en rondom huis. Mijn energie kan ik kwijt bij het zagen en kloven van brandhout. Maar mijn grote passie is zeilen. Jarenlang heb ik zeilles gegeven aan tieners en nieuwe zeilinstructeurs opgeleid.

E: asjon@gabrielfb.nl

Linda Klerk

Adviseur binnendienst

Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Gabriel als binnendienst adviseur op de vestiging Den Haag. Ik heb HBO Management, Economie en Recht gestudeerd aan de Haagse Hogeschool en aansluitend heb ik een traineeship gevolgd bij een voormalig geldverstrekker. Daarna ben ik anderhalf jaar werkzaam geweest bij De Hypotheekshop.

In mijn vrije tijd sport, shop en kook ik graag. Tevens houd ik ervan om samen met mijn gezin op vakantie te gaan, vooral Griekenland is onze favoriete bestemming.

E: linda@gabrielfb.nl

Ronald van Kaam

Adviseur buitendienst

Naast mijn werk voor Gabriël zorg ik met mijn vrouw voor onze prachtige dochter Joanne en zoon Cas. In mijn vrije tijd ga ik graag voetballen, squashen en hardlopen. Als ik op vakantie ga ontdek ik graag de mooiste plekjes overal ter wereld. Verder hou ik van klassieke muziek en opwekkingsliederen tot aan Moby en Coldplay.

De opleidingen die ik heb gevolgd zijn HEAO commerciële economie met communicatie als afstudeerrichting en Post HBO: FFP Federatie Financieel Planner, hypotheekadviseur, schadeverzekeringen en beleggen. Mijn passie is om complexe materie eenvoudig te vertellen. Vervolgens wil ik graag helpen bij het maken van goede financiële keuzes die passen bij je persoonlijkheid.

E: ronald@gabrielfb.nl

Mariëlle Ribbers

Adviseur binnendienst

Sinds Maart 2022 ben ik werkzaam voor Gabriel op het kantoor in Den Haag als binnendienstmedewerker en ook toewerkend naar buitendienstwerkzaamheden. Het is mooi om bij Gabriel een andere toon te horen dan bij veel andere financiële instellingen. Bij Gabriel gaat het niet alleen over geld, maar over wat we vooral willen of juist niet willen met geld. Dat is boeiende materie.

Inmiddels leer ik steeds meer klanten kennen en mag ik ze helpen bij allerlei financiële kwesties.

Samen met mijn man Peter mogen we onze drie jongens begeleiden naar volwassenheid. Een mooie en pittige taak tegelijk! We houden er thuis van om regelmatig mensen buiten ons gezin aan de eettafel te verwelkomen. Met anderen optrekken in het leven is belangrijk voor ons.

Ik kan mijn ei kwijt op de tennisbaan en in de tuin (inspanning en ontspanning). Met inkt en papier aan de slag zijn is ook heerlijk voor mij. Daarnaast mag je me bijna altijd tot een gezelschapsspelletje verleiden.

E: marielle@gabrielfb.nl

Robert Jan van Dam

Relatiebeheerder zakelijk en bedrijfsadviseur

Naast mijn werk bij Gabriel zorg ik in het dagelijks leven samen met mijn vrouw voor onze vier kinderen. Mijn hobby’s zijn snowboarden, hardlopen, mountainbiken en zingen (aanbidding). Je kon mij elk jaar vinden op het meerdaags Flavorfestival (voorheen Flevofestival) waar ik in augustus 2006 tot geloof ben gekomen. Daarnaast ben ik een groot muziek en filmfan. Nu Flavorfestival niet meer bestaat pak ik elk jaar een ander muziekfestival. Voordat ik bij Gabriël ben gaan werken, heb ik elf jaar bij een assurantiekantoor in Den Haag gewerkt waar ik het verzekeringsvak heb geleerd. Ik ben in het bezit van de volgende diploma’s; WFT Basis, WFT Schade Zakelijk, WFT Vermogen incl. beleggen, WFT Inkomen en WFT Hypothecair krediet.

Mijn specialisatie is advisering rondom zakelijke schadeverzekeringen voor zelfstandige zonder personeel en het midden en klein bedrijf en particulieren verzekeringen. Vanaf 1 oktober 2023 ben ik relatiebeheerder voor bijna alle zakelijke relaties van Gabriel en werk ik nauw samen met Ronald Visscher. Daarnaast bezoek ik ook zakelijke relaties één tot twee dagen per week. Ik adviseer de klanten over de zakelijke risico’s die ze lopen en hoe ze daar met om moeten gaat.

E: robertjan@gabrielz.nl

Bertina Hartog

Officemanager & communicatie

Sinds begin 2012 ben ik werkzaam bij Gabriël. Ik ben bij Gabriël begonnen als receptioniste/secretaresse en vervul sinds januari 2013 de functie van officemanager & communicatie wat aansluit bij de HEAO opleiding Communicatie die ik heb gevolgd in Amsterdam.

In mijn vrije tijd ga ik graag shoppen, sporten en kijk ik graag films. Ik word blij van lekker eten en een goed glas wijn en hou ervan om gezellige dingen te doen met mijn gezin, familie en vriendinnen. Ook ga ik graag op vakantie naar de zon waar ik tot rust kan komen met een mooi boek. Mijn passie ligt bij het organiseren en managen van evenementen en kantoorzaken.

E: bertina@gabrielfb.nl

Ronald in ’t Veld

Adviseur buitendienst

In de zomer van 2016 ben ik bij Gabriël aan de slag gegaan als financieel adviseur. Nadat ik meer dan 20 jaar advieswerk had gedaan bij Vereniging Eigen Huis en de Rabobank vond ik het een mooie overstap om mijn ervaringen in te gaan zetten bij een christelijk bedrijf. Ik vind het een prachtig beginsel om mensen vanuit christelijke waarden te helpen op financieel terrein. De filosofie van Gabriël sluit hier heel mooi op aan.

Ik ben al heel lang gelukkig getrouwd met mijn vrouw Anneke, en samen hebben we 2 dochters, Anouk en Lotte. Ontspanning vind ik vooral in muziek en sport, waarbij ik sinds enige tijd mijn passie heb gevonden in wielrennen. Dus als je een keer samen een rondje wil rijden op de racefiets mag je altijd contact met me opnemen.

E: ronaldv@gabrielfb.nl

Joël de Vreugd

Adviseur binnendienst

Sinds 15 maart 2021 ben ik werkzaam bij Gabriël. Na het behalen van mijn studie Financial Services Management, is dit mijn eerste baan als adviseur binnendienst. De benodigde diploma’s heb ik behaald tijdens mijn opleiding, waardoor ik meteen aan de slag kon. Het is belangrijk voor mij om mensen op een eerlijke en verantwoorde manier te helpen met het maken van financiële keuzes, zodat ze de juiste beslissingen kunnen nemen die passen bij hun leven.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig met mountainbiken of hardlopen, spreek ik graag af met vrienden en houd ik van lezen.

E: joel@gabrielfb.nl

Ronald Visscher

Senior adviseur bedrijfsrisico’s

Al 30 jaar ben ik actief in de verzekeringsbranche, waar ik zowel bedrijven als stichtingen en kerkelijke instellingen adviseer. Vanaf 2013 ben ik werkzaam voor Gabriël als senior adviseur bedrijfsrisico’s. Het is mijn passie om samen met de ondernemer of verantwoordelijke de risico’s in kaart te brengen, te analyseren en te evalueren waarna we een passend plan maken om de risico’s te managen. In dit proces zijn er keuzes om risico’s te elimineren, te verminderen, zelf te dragen of over te dragen. Samen met de klant ga ik door dit proces. Iedere situatie kent een andere aanpak, en dat is wat mijn werk zo boeiend maakt.

Ik woon in Voorthuizen, ben getrouwd en samen hebben we een studerende dochter en twee honden. In mijn vrije tijd zit ik graag op de mountainbike en daarnaast zijn skiën en gezellig met vrienden eten mijn hobby’s.

E: ronald@gabrielz.nl

Martijn van Essen

Coach

Sinds 2013 heb ik het voorrecht om voor Gabriël te werken. Ik hoop op alle mogelijke manieren oprecht en met kwaliteit klanten verder te helpen in datgene wat voor hen lastig of onbekend is.

Er is altijd een honger in mij geweest om potentie en bloei in anderen naar boven te halen. Ik krijg energie van ontwikkeling en wordt gelukkig van het anderen kunnen helpen meer van zichzelf te ontdekken en meer uit zichzelf te halen. Niet dat veranderen op zich een doel is, een waardevol mens zichtbaar laten worden wel. Mijn coachstijl is doelgericht, maar wel op maat. Bij de een betekent dit meer focus op bewustwording, terwijl een ander meer geholpen is met een actieplan. Dit alles met een stip aan de horizon. Ik zoek graag samen met je uit wat passend voor jou is.

E: martijn@gabrielfb.nl

Bram Rebergen

Coach

Ik ben getrouwd met Mirjam, vader van drie kinderen en opa van een kleinkind. Ik ben voor vier dagen in de week werkzaam als algemeen directeur bij Youth for Christ Nederland. Daarnaast spreek, schrijf en coach ik. Het coachen doe ik onder meer voor Gabriël. Kenmerkend aan mijn werkwijze is de openheid die ik voorsta. Ik zie coaching als een gezamenlijke wandeling door het leven waarbij we met elkaar komen tot de duiding van zaken en het ontdekken van nieuwe perspectieven. Ik aarzel niet om te confronteren en ben vrij direct in mijn respons, maar soms moet het ook even schuren om het weer glad te krijgen. Ik zie er naar uit je te ontmoeten.

E: bram@gabrielfb.nl

Marcel van Beek

Boekhouder & Financieel administrateur

Vanaf januari 2018 ben ik werkzaam als boekhouder en vanaf november 2019 heb ik de taken van financieel administrateur erbij genomen binnen de mooie organisatie Gabriël. Vanuit mijn jarenlange ervaring in de financiële wereld weet ik dat het voor veel mensen lastig is om hun (zakelijke) boekhouding goed op orde te krijgen. Mijn passie is deze mensen te helpen, volledig te kunnen ondersteunen en de zorg hiervoor uit handen te nemen.

Naast mijn werkzaamheden voor Gabriël geniet ik ervan samen met mijn vrouw te zorgen voor onze twee dochters. In mijn vrije tijd maak ik graag leuke uitstapjes en bij mooi weer kun je mij vinden in de tuin met de barbecue aan. Ook ben ik een groot fan van verschillende sporten.

E: marcel@gabrielfb.nl

Christa Kruiger

Boekhouder

Sinds 2001 ben ik als zelfstandig ondernemer werkzaam in de financiële dienstverlening. Naast een diversiteit aan klanten, is er ook een grote diversiteit in het soort werkzaamheden die ik heb gedaan. Van de schoenendoos tot aan de maandelijkse rapportage van een groothandel in kleding. Sinds januari 2023 ben ik werkzaam voor Gabriel. Een organisatie waar het fijn werken is maar waar ook tijd voor ontspanning is.

Ik ben getrouwd met Leendert en we hebben samen 4 kinderen gekregen. Sinds kort hebben we een puppy in huis waar we al onze energie aan kwijt kunnen als we niet aan het werk zijn.

Verder mag ik graag een boek lezen.

E: christa@gabrielfb.nl

Bram Neerhof

Boekhouder

Inmiddels ben ik alweer 25 jaar werkzaam in de financiële sector. Ruim tien jaar geleden ben ik op de zakelijke markt begonnen met werken bij Tot Heil des Volks. Bij deze mooie organisatie in hartje Amsterdam mag ik met drie collega’s de administratie verzorgen. Daarnaast werk ik voor Gabriël, waar ik een aantal kerken mag helpen om inzicht te houden op de cijfers. Structuur aanbrengen en inzicht geven, dat is mijn werk.

Naast mijn werk heb ik samen met mijn vrouw de zorg voor drie kinderen. In mijn vrije tijd lees ik graag, of kijk samen met mijn vrouw een leuke film. Wekelijks een potje badmintonnen hoort ook bij mijn bezigheden.

E: bram@gabrielfb.nl

Sacha van den Oever

Boekhouder

Sinds mijn 21e levensjaar werk ik in de financiële dienstverlening. Ik ben ooit begonnen bij een accountantskantoor waar ik vrij all round ben “opgevoed”. In die tijd heb ik in de avonduren mijn HBO studie afgerond en daarna heb ik bijna tien jaar bij een aannemer gewerkt, waar ik naast de financiële administratie ook de nodige bouw gerelateerde kennis heb opgedaan. Vijftien jaar geleden ben ik als zelfstandige gestart, waarbij ik ook weer een behoorlijke diversiteit aan klanten heb vergaard. Sinds april 2016 ben ik verbonden aan Gabriël waar ik met veel plezier mijn steentje aan bijdraag!

Naast mijn werk heb ik als alleenstaande moeder de zorg over 3 eigen kinderen en een pleegkind. Ik ben een verstokte lezer, wat zich tegenwoordig tot vakanties beperkt, want werk en privé zijn al een redelijk tijdrovende bezigheid. Wel mag ik graag een concert of het theater bezoeken.

E: sacha@gabrielfb.nl

Neem contact op met onze medewerkers

    Zielhorsterweg 71
    3813ZX Amersfoort
    E-mail: info@gabrielfb.nl
    Tel: 033-4556555