Alle medewerkers 2019-07-11T14:09:32+00:00

Ontmoet hier alle medewerkers van Gabriël

Laura Gensen

Financieel administrateur

Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Gabriël. Via de binnendienst hypotheken ben ik op de afdeling financiële administratie gekomen. Dit leuke, uitdagende werk kan ik goed combineren met mijn twee kinderen.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Knutselen met de kinderen, schilderen of tekenen. Ik maak graag lange wandelingen met onze hond en uit eten gaan is een fijne afsluiting van een mooie dag.

E: laura@gabrielfb.nl

Maurice van Megen

Kwaliteitsadviseur

Sinds 1988 ben ik werkzaam in de financiële sector. Ik heb 13 jaar lang verschillende functies gehad bij verschillende banken en heb daar veel vakopleidingen gevolgd. Een flinke schat aan ervaring rijker heb ik in 2001 de banken vaarwel gezegd en ben ik bij een organisatie gaan werken die zich bezig hield met het begeleiden en verzorgen van hypotheekaanvragen voor onafhankelijke advieskantoren. In die tijd heb ik Gabriël ook leren kennen en veel hypotheekaanvragen van klanten van Gabriël zijn toen al door mijn handen gegaan. Ik had direct een goede klik met Natasja en haar collega’s dus toen Natasja mij eind 2010 benaderde om voor Gabriël te komen werken hoefde ik niet lang meer na te denken.

In mijn vrije tijd pak ik regelmatig mijn racefiets en rij ik graag een stuk langs ’s Heren wegen en vaarten in de buurt.

E: maurice@gabrielfb.nl

Arjen van Arkel

Adviseur buitendienst

Naast mijn werk bij Gabriël zorg ik in het dagelijks leven met mijn vrouw voor onze twee prachtige kinderen. Kleine kinderen verdienen aandacht en dat wil ik ze graag geven. Ontspanning vind ik in het lezen van een goed boek of in sport. Je kunt me daarom regelmatig in de sportschool vinden en ik doe graag aan hardlopen.

Ik ben 15 jaar werkzaam in de financiële wereld en heb gewerkt bij de Rabobank en diverse financieel advieskantoren. In die periode heb ik alle facetten van het vak doorlopen. Daarbij behoren onder andere het behalen van het certificaat Erkend Hypotheek Adviseur en de WFT diploma’s voor adviseren Levensverzekeringen, Schadeverzekeringen en de DSI opleiding voor beleggingsadviseur. Bij Gabriël heb ik de kans om al mijn ervaring te gebruiken bij het geven van financieel advies in de meest brede zin. Naast het christelijke karakter van het bedrijf maakt dit Gabriël voor mij een mooi bedrijf om me optimaal voor in te zetten.

E: arjen@gabrielfb.nl

Natasja Naron

Directeur en oprichter

Vanuit mijn passie om mensen te willen helpen ben ik in 2002 gestart met Gabriël Financiële Bescherming. Mensen helpen met integer en kwalitatief financieel advies en daarnaast ook nog geld vrij maken voor goede doelen. Dat was en is nog steeds mijn ideaal.

Mensen gelukkiger maken is ook een drive die ik in mijn privé leven heb. Ik geniet van tijd door te brengen met mijn gezin, familie en vrienden en er voor hen te zijn. Voetballen, motorrijden, reizen en genieten van God’s prachtige schepping zijn voorbeelden van waar ik mijn tijd verder graag aan besteed.

E: natasja@gabrielfb.nl

Annet Dijksterhuis

Adviseur binnendienst

Naast het werk bij Gabriël  heb ik samen met mijn man de zorg voor 4 kinderen waarvan inmiddels 3 volwassen zijn alhoewel nog wel studerend. In mijn vrije tijd lees ik graag en probeer ik  tweemaal  per week een uurtje sportschool mee te pakken. Ik hou van gezellig dingen doen zoals shoppen met mijn dochters of  lekker uit eten. Voor een vakantie ben ik ook altijd te vinden.

Inmiddels werk ik al weer ruim 10 jaar bij Gabriël en heb ik diverse functies gehad. Op dit moment ben ik adviseur binnendienst. Ik vind het leuk om klanten te helpen en goed te adviseren.  Daarvoor heb ik ook alle benodigde vakkennis opgedaan en diploma’s behaald.

E: annet@gabrielfb.nl

Martijn van Essen

Adviseur binnendienst

Sinds 2013 heb ik het voorrecht om voor Gabriël te werken. Ik hoop op alle mogelijke manieren oprecht en met kwaliteit klanten verder te helpen in datgene wat voor hen lastig of onbekend is. Ik geniet ervan om samen met collega’s onze kwaliteit te verbeteren, elkaar te inspireren en het ‘gewoon’ goed te hebben met elkaar.

In mijn vrije tijd maak ik graag muziek en ben ik actief als schrijver. Mocht je daarvan wat willen zien, dan is dat ook mogelijk: www.martijnvanessen.nl

E: martijn@gabrielfb.nl

Asjon van den Andel

Adviseur buitendienst

Nadat ik jaren bij verschillende grote financiële dienstverleners heb gewerkt, ben ik in januari 2012 bij Gabriël komen werken. Aangetrokken om als christen dienstbaar te zijn in de financiële wereld heb ik bewust de overstap gemaakt. Ik vind het belangrijk dat mensen goede en eerlijke keuzes kunnen maken in de soms lastige materie van financiële vraagstukken. Deze keuzes kunnen namelijk bepalend zijn voor je leven en dienen dus weloverwogen gemaakt te worden. Werkend bij Gabriël kan ik hierbij helpen en met veel enthousiasme mijn kennis en ervaring omzetten in begrijpelijke kost.

Mijn vrouw Marieke en ik zijn dankbaar met onze twee zonen en dochter Levi, Ezra en Sarah. In mijn vrije tijd ben ik vaak aan het klussen in en rondom huis. Mijn energie kan ik kwijt bij het zagen en kloven van brandhout. Maar mijn grote passie is zeilen. Jarenlang heb ik zeilles gegeven aan tieners en nieuwe zeilinstructeurs opgeleid.

E: asjon@gabrielfb.nl

Linda Klerk

Adviseur binnendienst

Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Gabriel als binnendienst adviseur op de vestiging Den Haag. Ik heb HBO Management, Economie en Recht gestudeerd aan de Haagse Hogeschool en aansluitend heb ik een traineeship gevolgd bij een voormalig geldverstrekker. Daarna ben ik anderhalf jaar werkzaam geweest bij De Hypotheekshop.

In mijn vrije tijd sport, shop en kook ik graag. Tevens houd ik ervan om samen met mijn gezin op vakantie te gaan, vooral Griekenland is onze favoriete bestemming.

E: linda@gabrielfb.nl

Ronald van Kaam

Adviseur buitendienst

Naast mijn werk voor Gabriël zorg ik met mijn vrouw voor onze prachtige dochter Joanne en zoon Cas. In mijn vrije tijd ga ik graag voetballen, squashen en hardlopen. Als ik op vakantie ga ontdek ik graag de mooiste plekjes overal ter wereld. Verder hou ik van klassieke muziek en opwekkingsliederen tot aan Moby en Coldplay.

De opleidingen die ik heb gevolgd zijn HEAO commerciële economie met communicatie als afstudeerrichting en Post HBO: FFP Federatie Financieel Planner, hypotheekadviseur, schadeverzekeringen en beleggen. Mijn passie is om complexe materie eenvoudig te vertellen. Vervolgens wil ik graag helpen bij het maken van goede financiële keuzes die passen bij je persoonlijkheid.

E: ronald@gabrielfb.nl

Robert Jan van Dam

Adviseur binnendienst

Samen met Arjen van Arkel bedienen wij het grootste gedeelte van de provincie Utrecht, Flevoland, Friesland en een klein stukje Groningen. Arjen doet het grooste gedeelte van de klant bezoeken en ik ben verantwoordelijk voor de meeste binnendienst taken.

Naast mijn werk bij Gabriel zorg ik in het dagelijks leven samen met mijn vrouw voor onze vier kinderen. Mijn hobby’s zijn snowboarden, hardlopen, skeeleren, mountainbiken zingen (aanbidding) en geloven. Je kon mij elk jaar vinden op het meerdaags Flavorfestival (voorheen Flevofestival) waar ik in augustus 2006 tot geloof ben gekomen. Daarnaast ben ik een groot muziek en filmfan. Nu Flavorfestival niet meer bestaat pak ik elk jaar een ander muziekfestival. Voordat ik bij Gabriël ben gaan werken, heb ik elf jaar bij een assurantiekantoor in Den Haag gewerkt waar ik het verzekeringsvak heb geleerd. Ik ben in het bezit van de volgende diploma’s; WFT Basis, WFT Schade Zakelijk, WFT Vermogen incl. beleggen en WFT Inkomen. Mijn specialisatie is advisering rondom schadeverzekeringen voor particulieren, zelfstandige zonder personeel en het midden en klein bedrijf.

E: robertjan@gabrielfb.nl

Bertina Hartog

Officemanager & communicatie

Sinds begin 2012 ben ik werkzaam bij Gabriël. Ik ben bij Gabriël begonnen als receptioniste/secretaresse en vervul sinds januari 2013 de functie van officemanager & communicatie wat aansluit bij de HEAO opleiding Communicatie die ik heb gevolgd in Amsterdam.

In mijn vrije tijd ga ik graag shoppen, sporten en kijk ik graag films. Ik word blij van lekker eten en een goed glas wijn en hou ervan om gezellige dingen te doen met mijn gezin, familie en vriendinnen. Ook ga ik graag op vakantie naar de zon waar ik tot rust kan komen met een mooi boek. Mijn passie ligt bij het organiseren en managen van evenementen en kantoorzaken.

E: bertina@gabrielfb.nl

Marianne van der Leek

Adviseur buitendienst

Sinds 2015 werk ik voor Gabriel na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in de bankwereld in veel verschillende functies. De integere en transparante advisering binnen Gabriel waarbij de nadruk ligt op inzicht in combinatie met de mogelijkheid om uit een breed productenpalet het beste uit de financiële markt te kunnen kiezen voor de klant, heeft voor mij de doorslag gegeven om de overstap te maken. Daarbij vind ik het belangrijk vanuit christelijke normen en waarden dienstbaar te zijn aan de klant.

Ik ben getrouwd met Harm en samen zijn wij dankbaar voor de vier prachtige kinderen die wij ontvangen hebben: Lisa, Sam, Luc en Thom.

Mijn hobby en passie is de christelijke haptonomie (zie bijv. www.christenhaptotherapie.nl). Het is fascinerend om te zien hoe haptonomie kan helpen om het contact tussen mensen onderling te herstellen en te verdiepen. Er is zoveel meer mogelijk in het contact dan wat tegenwoordig ervaren wordt in een gevoelsarme, op het denken gerichte wereld. Graag wil ik daaraan vanuit de haptonomische deskundigheid een bijdrage leveren.

E: marianne@gabrielfb.nl

Janine van den Bosch

Officemanager

Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Gabriël, de eerste jaren heb ik als ondersteuner op de binnendienst gewerkt en sinds mei 2014 vervul ik samen met mijn duo-partner Bertina de functie van officemanager. Voordat ik bij Gabriël kwam werken heb ik 10 jaar bij een bank gewerkt, waar de nadruk op presteren werd gelegd en de streepjes cultuur voorop stond. Het aspect mensen helpen en het er zijn voor de klant, was minder belangrijk. Dat Gabriël op mijn pad kwam was dan ook heel bijzonder en ben deze weg ingeslagen, waar ik op de dag van vandaag nog geen spijt van heb gehad. Dienstbaar zijn in Gods Koninkrijk, mensen helpen waar nodig, daar word ik blij van.

Naast mijn werk bij Gabriel, wil ik er zijn voor mijn lieve man en 3 prachtige kinderen. Ik ben een dankbare vrouw die voor dit mooie gezin mag zorgen en leuke dingen met hen mag ondernemen. Buiten mijn gezin, alle dagelijkse bezigheden zoals het huishouden en het eten koken, probeer ik ook nog wat tijd voor mijzelf in te ruimen. Dit is soms een hele uitdaging. Ik vind het heerlijk om dingen op te knappen, te schilderen, even ergens koffie te gaan drinken of om gezellig op stap te gaan met mijn vrienden. Kortom een druk maar zeker “goed” leven.

E: janine@gabrielfb.nl

Ronald in ’t Veld

Adviseur buitendienst

In de zomer van 2016 ben ik bij Gabriël aan de slag gegaan als financieel adviseur. Nadat ik meer dan 20 jaar advieswerk had gedaan bij Vereniging Eigen Huis en de Rabobank vond ik het een mooie overstap om mijn ervaringen in te gaan zetten bij een christelijk bedrijf. Ik vind het een prachtig beginsel om mensen vanuit christelijke waarden te helpen op financieel terrein. De filosofie van Gabriël sluit hier heel mooi op aan.

Ik ben al heel lang gelukkig getrouwd met mijn vrouw Anneke, en samen hebben we 2 dochters, Anouk en Lotte. Ontspanning vind ik vooral in muziek en sport, waarbij ik sinds enige tijd mijn passie heb gevonden in wielrennen. Dus als je een keer samen een rondje wil rijden op de racefiets mag je altijd contact met me opnemen.

E: ronaldv@gabrielfb.nl

Evert Lokhorst

Adviseur binnendienst

Sinds 2005 werk ik met veel plezier in de financiële dienstverlening. Ik heb vooral gewerkt bij grote instellingen. Toen kwam Gabriel op mijn pad. De visie en werkwijze van Gabriel spreken mij aan: vanuit christelijke normen en waarden financieel advies aanbieden voor klanten. Graag werk ik met mijn teamgenoot Asjon aan een optimale klantbediening. Ook denk ik graag samen met klanten na over de vragen: ‘Wat heb ik nu echt nodig?’ en ‘Wat is genoeg om goed te kunnen leven?’. Dit vind ik interessante financiële vraagstukken.

Samen met mijn vrouw hebben we de zorg voor twee mooie dochters. Verder ben ik breed maatschappelijk geïnteresseerd. Ik haal mijn ontspanning uit sociale contacten en verschillende sporten: hardlopen, racefietsen, voetballen (vooral kijken) en fit blijven in de sportschool. Verder probeer ik zoveel mogelijk woon/werkverkeer te fietsen (± 18 kilometer) om fit aan de werkdag te beginnen!

E: evert@gabrielfb.nl

Marcel van Beek

Boekhouder

Vanaf januari 2018 ben ik werkzaam als boekhouder binnen de mooie organisatie Gabriël. Vanuit mijn jarenlange ervaring in de financiële wereld weet ik dat het voor veel mensen lastig is om hun (zakelijke) boekhouding goed op orde te krijgen. Mijn passie is deze mensen te helpen, volledig te kunnen ondersteunen en de zorg hiervoor uit handen te nemen.

Naast mijn werkzaamheden voor Gabriël geniet ik ervan samen met mijn vrouw te zorgen voor onze twee dochters. In mijn vrije tijd maak ik graag leuke uitstapjes en bij mooi weer kun je mij vinden in de tuin met de barbecue aan. Ook ben ik een groot fan van verschillende sporten.

E: marcel@gabrielfb.nl

Bram Neerhof

Boekhouder

Inmiddels ben ik alweer 25 jaar werkzaam in de financiële sector. Ruim tien jaar geleden ben ik op de zakelijke markt begonnen met werken bij Tot Heil des Volks. Bij deze mooie organisatie in hartje Amsterdam mag ik met drie collega’s de administratie verzorgen. Daarnaast werk ik voor Gabriël, waar ik een aantal kerken mag helpen om inzicht te houden op de cijfers. Structuur aanbrengen en inzicht geven, dat is mijn werk.

Naast mijn werk heb ik samen met mijn vrouw de zorg voor drie kinderen. In mijn vrije tijd lees ik graag, of kijk samen met mijn vrouw een leuke film. Wekelijks een potje badmintonnen hoort ook bij mijn bezigheden.

E: bram@gabrielfb.nl

Sacha van den Oever

Boekhouder

Sinds mijn 21e levensjaar werk ik in de financiële dienstverlening. Ik ben ooit begonnen bij een accountantskantoor waar ik vrij all round ben “opgevoed”. In die tijd heb ik in de avonduren mijn HBO studie afgerond en daarna heb ik bijna tien jaar bij een aannemer gewerkt, waar ik naast de financiële administratie ook de nodige bouw gerelateerde kennis heb opgedaan. Vijftien jaar geleden ben ik als zelfstandige gestart, waarbij ik ook weer een behoorlijke diversiteit aan klanten heb vergaard. Sinds april 2016 ben ik verbonden aan Gabriël waar ik met veel plezier mijn steentje aan bijdraag!

Naast mijn werk heb ik als alleenstaande moeder de zorg over 3 eigen kinderen en een pleegkind. Ik ben een verstokte lezer, wat zich tegenwoordig tot vakanties beperkt, want werk en privé zijn al een redelijk tijdrovende bezigheid. Wel mag ik graag een concert of het theater bezoeken.

E: sacha@gabrielfb.nl

Neem contact op met onze medewerkers

Zielhorsterweg 71
3813ZX Amersfoort
E-mail: info@gabrielfb.nl
Tel: 033-4556555

global $wp; $current_url = home_url(add_query_arg(array(),$wp->request));