“Mijn Gabriël adviseur geeft me financieel inzicht.”

Alles op orde met Gabriël

Als ondernemer wordt er heel wat van je verwacht op het gebied van je financiën. Als je binnen een bedrijf verantwoordelijk bent voor de financiën of je eigen bedrijf hebt, dan ben je bij Gabriël aan het juiste adres. Gabriël kan een belangrijke rol spelen om ervoor te zorgen dat je zaken financieel en administratief op orde zijn en dat je een goed rentmeester over je financiën kunt zijn.

Naast dat we je helpen je financiële zaken goed op orde te hebben, vinden wij dat jouw financiën zodanig ingericht moeten zijn dat ze jou als ondernemer gelukkiger maken. Wanneer wij onze kracht inzetten binnen jouw bedrijf, kan jij excelleren in jouw expertise en hoef je je niet met randzaken bezig te houden. Je vaste adviseur is je sparringpartner en kan je ontzorgen op het gebied van: boekhouding, collectief pensioen, vermogensbeheer, je eigen pensioen en specialistische verzekeringen.

Boekhouding

Een goede boekhouder bespaart je niet alleen geld, maar ook zorgen. Wij merkten dat steeds meer van onze ondernemende klanten specifiek op het gebied van boekhouding niet voldoende ontzorgd werden. Om die reden hebben we een aantal uitstekende boekhouders aan Gabriël gekoppeld. Je kan je boekhouding volledig aan ons toevertrouwen. Naast je vaste adviseur word je gekoppeld aan een vaste boekhouder die goed bij jouw bedrijfsvoering past. Onze boekhouders streven dezelfde kwaliteit na als die je van onze adviseurs gewend bent. Gabriël begeleidt je dan bij je administratie, werken die uit tot jaarcijfers en verzorgen de aangiftes zoals de BTW-aangifte.

De voordelen op een rijtje:

 • Al je financiële zaken via één betrouwbare partner
 • Scherpe tarieven
 • Volledige ontzorging waardoor jij kunt ondernemen

Collectief pensioen

Als je als ondernemer een pensioen aan je medewerkers wilt aanbieden, komen er gelijk heel wat vragen om de hoek kijken. Gabriël kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen welk pensioen je je medewerkers wilt aanbieden. Ook de communicatie naar de medewerkers kan verzorgd worden. Als er in het bedrijf al een pensioenregeling is voor de medewerkers die al langere tijd loopt, kunnen wij kijken of dit nog steeds de meest relevante optie is. Omdat de kosten van pensioenregelingen in de loop der jaren sterk zijn gedaald, kan het een behoorlijke besparing opleveren om de pensioenen opnieuw onder de loep te nemen. Met een goed geregeld pensioen, draag je bij aan het geluk van je medewerkers, nu en later.

Vermogensbeheer

Als er veel geld in je onderneming omgaat, kan het voorkomen dat er veel reserves in de onderneming aanwezig zijn. Je wilt daar op een goede manier mee omgaan. Gabriël kan je adviseren hoe je je reserves op een aantrekkelijke manier kunt beleggen. Voor Gabriël staat verantwoord beleggen hoog in het vaandel. Zo beleggen we bijvoorbeeld niet in wapenhandel. Kijk op onze pagina over beleggen voor meer informatie.

Pensioen voor de ondernemer

Omdat je als ondernemer niet in loondienst bent, wordt er niet automatisch een pensioen voor je geregeld. Het is belangrijk dat je deze zaken goed regelt en nadenkt hoe je wilt leven als je met pensioen gaat. Ook dan wil je genoeg hebben om van te kunnen leven. Gabriël kan als onafhankelijke financieel adviseur een keuze maken uit de producten van meer dan 80 banken en verzekeraars. Op basis van het pensioen dat je eventueel in het verleden hebt opgebouwd en onder andere de waarde van je bedrijf, adviseert Gabriël welke uitkomst het meest geschikt voor je is.

Verzekeringen

Binnen een bedrijf kun je met heel wat risico’s te maken hebben, waarvan het beter is dat je afdekt door het afsluiten van verzekeringen als bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering, een rechtsbijstandsverzekering of een bedrijfsschade verzekeringen. Sommige verzekeringen kunnen afhankelijk zijn van de sector waarin je werkzaam bent. Als je personeel in dienst hebt dan is er sprake van een ziekteverzuimverzekering. Ten slotte is ook een arbeidsongeschiktheidsverzekering belangrijk als je als ondernemer wilt zorgen dat je een inkomen hebt als je zelf arbeidsongeschikt bent geraakt. De adviseur van Gabriël kan je helpen om de risico’s die je binnen je bedrijf loopt inzichtelijk te maken en helpt je om te overwegen welke verzekeringen echt noodzakelijk zijn.

Voor bedrijven of organisaties met personeel hebben we Gabriël voor de Zaak. Op deze afdeling binnen Gabriël werken onze specialisten die alles weten over verzekeringen en risicomanagement van grotere bedrijven en organisaties. Alles over Gabriël voor de Zaak is te vinden op www.gabrielz.nl.

Stephan Haverkamp over verzekeringen

Ook voor stichtingen

Sinds het bestaan van Gabriël hebben diverse stichtingen zich als klant bij ons aangesloten. Omdat een stichting geen winstoogmerk heeft, zijn er diverse samenwerkende partners die speciale voorrechten toekent aan stichtingen. Naast scherpe verzekeringspremies, zijn dit ook uitgebreide dekkingen voor stichtingen en hun bestuur en vrijwilligers. We ervaren als Gabriël veel verbondenheid met stichtingen, aangezien we ook zelf een stichting hebben en graag de wereld een stukje beter maken.

Interesse? Neem contact op met een van onze adviseurs

  Zielhorsterweg 71
  3813ZX Amersfoort
  E-mail: info@gabrielfb.nl
  Tel: 033-4556555