“De bedrijfsgezondheid van je organisatie staat voorop”

Gabriël Risicovisie

Je focus is gericht op de missie van je bedrijf of organisatie. Dan zit je niet te wachten op vervelende verrassingen, die je tijd en geld kosten. Door je goed voor te bereiden, vang je het meeste goed op en kun je je aandacht bij je echte business houden. Met de Gabriël Risicovisie neem je precies de juiste maatregelen: een check van vitale functies van je bedrijf of organisatie. Wij onderzoeken voor je personeel alles van arbowetgeving tot werkgeluk, van vrijwilligersovereenkomsten tot pensioen voor je werknemers. Voor je bedrijfsvoering lopen we alles na van actuele privacywetgeving tot verzekeringen. Ook alle risico’s nemen we voor je door.

Onze gespecialiseerde adviseur doorloopt alles en geeft je hét complete overzicht van de ‘bedrijfsgezondheid’. Daar komt wellicht wat achterstallig onderhoud uit naar voren, maar zodra dat achter de rug is heb je er rust en zekerheid voor terug.

Het is ook mogelijk dat we focussen op bepaalde onderdelen. Dat we bepaalde onderdelen meer en andere minder belichten. Of dan we het toespitsen op bijvoorbeeld alleen de risico’s en verzekeringen.

KLANTEN AAN HET WOORD

-Quinzokids-

Wij willen ons focussen op Quinzokids en niet op randzaken. Tegelijkertijd zijn deze randzaken wel erg belangrijk en dus zijn we opzoek gegaan naar een financieel adviesbureau die ons daarin kan ondersteunen. Op advies van een bekende kwamen we terecht bij Gabriël en dat is een goede keuze gebleken.

Dat we ontzorgd worden is wat ons het meest enthousiast maakt. Wij hebben zelf geen tijd om de materie in te duiken maar het hebben van de juiste verzekeringen is voor ons bedrijf noodzakelijk. Om dit up-to-date te houden vullen we ieder jaar een uitgebreide vragenlijst in. Onze adviseur bespreekt vervolgens de eventueel aanwezige risico’s. Samen kijken we wat er nodig is en maken we vervolgens weloverwogen keuzes over onze verzekeringen.

Het hebben van een goede relatie met onze adviseur zien we als belangrijk onderdeel. Het jaarlijks bekijken en bepreken van de uitgebreide vragenlijst zorgt al voor meer verbinding. Wij ervaren oprechte betrokkenheid.

Wanneer bovenstaande zaken ook voor jou belangrijk zijn kunnen wij Gabriël Financiele Bescherming van harte aanbevelen.

Idsert van Brandwijk

-1Do-

Wij hebben Gabriël leren kennen als een professional. Zij geven gevraagd en ongevraagd advies betreffende onze gehele verzekeringsportefeuille. Van een simpele schadeverzekering tot een collectieve pensioenverzekering, Gabriël staat ons met raad en daad ter zijde.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om met partners te werken die maatschappelijk verantwoord ondernemen en die niet louter werken vanuit winstoogmerk. Ook hierin hebben wij Gabriël leren kennen als een bedrijf met het hart op de goede plek.

Kortom, wij zijn zeer content met de keuze voor Gabriël die wij hebben gemaakt. Het heeft ons helderheid verschaft in tarieven doordat is gekozen voor producten waarbij geen provisie door de verzekeringsmaatschappijen wordt afgedragen. Zo weten wij precies met welke jaarlijkse advieskosten wij rekening moeten houden.

Manfred van der Sluijs
Manager Operations

 

-Amicitia-

Amicitia Reizen is een reisspecialist en organiseert klachtloze reizen. Verzekeringen zijn een andere tak van sport. Toch wensen wij de verzekeringen goed geregeld te hebben. Daarvoor is een kundige en betrouwbare sparring-partner noodzakelijk. En die heeft Amicitia Reizen in Gabriël Financiële Bescherming gevonden!

Samen met Gabriël hebben we onze verzekeringsportefeuille doorgenomen. Aangezien Gabriël geen provisie van een verzekeringsmaatschappij ontvangt, maar betaald wordt door de ondernemer, krijgt de ondernemer een onafhankelijke advies welke verzekering het beste bij hem past. Een bijkomend voordeel is dat we ook nog eens goedkoper uit zijn.

Het is prettig met een organisatie te werken die verder denkt en handelt dan winststreven. Gabriël Financiële Bescherming beveel ik dan ook van harte aan!

Eric Tigelaar
Financial Controller Amicitia Reizen B.V.

Meer specifieke informatie

Misschien heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie vragen. Of misschien wil je meer gedetailleerde informatie over wat Gabriël voor jou kan betekenen. Stel de vragen gerust via ons contactformulier door op onderstaande button te klikken.