“Advies over je testament.”

last will and testament white printer paper

Met een testament kun je bepalen wie na je overlijden jouw vermogen ontvangt en wie alle zaken afhandelt. Ook kun je met een testament bijvoorbeeld belasting besparen, de zorgbijdrage voor een verzorgingshuis verminderen of de voogdij over minderjarige kinderen regelen.

Er bestaat ook een levenstestament. Daarmee regel je wie jou mag vertegenwoordigen als je door ziekte of een ongeval niet meer zelf kunt beslissen over jouw belangen.

Een testament is overigens niet altijd nodig. De Nederlandse wet voorziet in een aantal regels en procedures rondom erven en voogdij. Soms sluit de wet al voldoende aan bij jouw situatie en wensen. In een gesprek met één van onze adviseurs kunnen we beoordelen of een testament is aan te raden. En als dat zo is, bekijken we welk testament passend is voor jou. Naar aanleiding van je wensen bespreken we wat wel en niet in het testament moet worden opgenomen. We geven je inzicht in de mogelijkheden en helpen je bij het maken van keuzes. Laagdrempelig en in begrijpelijke taal. En als je het fijn vindt, begeleiden we je bij het opstellen van een testament bij de notaris.

Interesse? Neem contact op met een van onze adviseurs

    Zielhorsterweg 71
    3813ZX Amersfoort
    E-mail: info@gabrielfb.nl
    Tel: 033-4556555