“Met mijn belegging maak ik de wereld een stukje beter.”

Beleggen met impact

Gabriël wil bijdragen aan een betere wereld. Bij ons beleg je alleen in producten waar je zelf achter kan staan, dus niet in wapenhandel of kernenergie. Wij geloven dat je rendement moet komen van organisaties die waardig omgaan met mensen en de mensenrechten respecteren.

Bij Gabriël onderzoeken we voortdurend beleggingsfondsen die investeren in organisaties die passen bij onze visie op geld. Dit zijn altijd duurzame fondsen die langer dan drie jaar bestaan. Zij investeren in meer dan 1500 bedrijven en overheden over de hele wereld. De voorkeur gaat uit naar bedrijven die door de jaren heen stabiel groeien en behoren tot de groep van de meest maatschappelijk en ethische verantwoorde organisaties ter wereld. Wat ons uniek maakt is dat we ongeveer 1/3e deel investeren in ontwikkelingslanden, bijvoorbeeld door middel van microkredieten.

Je hebt bij Gabriël de zekerheid dat we streven naar een mooi rendement op je geld, terwijl je de wereld een stukje beter maakt.

Zo werkt het

Beleggen gaat net zo makkelijk als sparen, via een rekening. Het is natuurlijk wel iets anders. Je adviseur informeert je helder over de gang van zaken en spreekt vooraf met je af wat de kosten van beleggen en beleggingstransacties zijn.

Mark en Jacqueline van den Dries, beleggen duurzaam via Gabriël

Klant aan het woord

“Ik ben van oudsher een echte spaarder. Risico heeft me nooit aangetrokken. Maar ik begon ooit met 7 procent rente. Inmiddels zitten we op nul en door inflatie en belastingen neemt de waarde van mijn geld verder af. Mijn beleggingsadviseur van Gabriël heeft me ervan overtuigd dat ik wel degelijk nog rendement op mijn spaargeld kan maken, in ruil voor een klein risico. Dat risico is, nu ik me erin heb verdiept, goed te overzien. En: ik kan mijn geld binnen een paar werkdagen ‘uit’ de beleggingen halen. Dat wist ik ook niet, ik dacht altijd dat geld in beleggingen muurvast zat.”

Sparen doen we bijna allemaal maar beleggen is voor veel mensen spannend. Toch zien we de belangstelling voor beleggen groeien nu spaargeld weinig tot niets oplevert. Gabriël helpt je met een duidelijke visie zodat je kunt beleggen met impact op je geld en op de wereld om je heen.

Aantrekkelijk rendement

Verantwoord beleggen kan door te investeren in meerdere projecten, verspreid over de wereld. Een aantrekkelijk rendement op je beleggingen gaat dan prima samen met investeren in een betere wereld. Wist je dat een duurzame beleggingsportefeuille doorgaans net zo goed presteert als een klimaatvervuilende portefeuille?

In de Gabriel Duurzame Beleggingsstrategie kun je altijd snel bij je geld. Als je dat wilt, is je geld binnen een paar werkdagen weer beschikbaar.

Interesse? Neem contact op met een van onze adviseurs

    Zielhorsterweg 71
    3813ZX Amersfoort
    E-mail: info@gabrielfb.nl
    Tel: 033-4556555