“Ik heb een huis om gelukkig in te kunnen wonen.”

De medewerkers van Zuid-west Nederland

In de zomer van 2016 is Ronald bij Gabriël aan de slag gegaan als financieel adviseur. Nadat hij meer dan 20 jaar advieswerk had gedaan bij Vereniging Eigen Huis en de Rabobank vond hij het een mooie overstap om zijn ervaringen in te gaan zetten bij een christelijk bedrijf.

Martijn is sinds 2013 werkzaam bij Gabriël. Hij miste het persoonlijke contact en het echte kennen van de klanten bij grote bedrijven waar hij heeft gewerkt. Bij Gabriël zit hij helemaal op z’n plek.

Ronald en Martijn behartigen in de basis financiële zaken van klanten in de regio Zuidwest Nederland.

Gelukkig wonen

Gabriël gelooft dat je een huis hebt om er gelukkig te kunnen wonen. Gabriël ontzorgt je graag volledig bij alle zaken die te maken hebben bij de aankoop van je nieuwe woning. We adviseren je graag hoe je op je nieuwe stek je dromen waar kunt maken. Ook als je erover denkt om je huidige hypotheek over te sluiten, ben je bij Gabriël aan het juiste adres.

Voor veel mensen is het kopen van een huis een ingrijpende beslissing. Of je nu een starter op de woningmarkt bent of al vaker een nieuw huis gekocht, het blijft een traject waar veel bij komt kijken en wat voor sommige mensen best spannend kan zijn. Het is belangrijk dat je op zo’n moment kunt beschikken over een financiële partner die je betrouwbare adviezen kan geven.

Volledig ontzorgd en een ruime keuze

Gabriël ondersteunt je in het hele traject bij het kopen van een huis. Onze adviseurs zijn goed op de hoogte van alle praktische regelzaken en kennen de verschillende mogelijkheden die er zijn op het gebied van hypotheken. Gabriël loopt stap voor stap met je mee, van de eerste oriëntatie tot het bezoek aan de notaris en van de taxatie tot en met het aanvragen van de voorlopige teruggave van je inkomstenbelasting.

Doordat Gabriël met verschillende hypotheekverstrekkers werkt, kunnen we alle verschillende soorten hypotheken aanbieden. De wensen en het geluk van de klant staan bij Gabriël centraal en daarom adviseren we een hypotheek die betaalbaar is en bij je past.

Onze visie op jouw woning:
een plek om gelukkig te zijn!

Natasja Naron van Gabriël vertelt: “Een huis is slechts een middel; de echte wensen gaan veel dieper. Een huis kan een plek zijn om meer te kunnen genieten van je rust, het kan veiligheid en zekerheid bieden. Het kan bijdragen aan je geluk en een leven van meer tevredenheid.”

De belangrijkste vraag die in veel hypotheekgesprekken centraal staat, is; ‘hoeveel kan ik lenen’? maar die vraag gaat voorbij aan de vraag wat je écht gelukkig maakt. Als je bijvoorbeeld heel graag iedere maand naar het theater gaat, of een deel van je inkomen weg wilt geven, is het belangrijk dat je een huis koopt dat bij je past en je geluk niet in de weg staat. Daarom is het Gabriël drie-stappenplan, een financiële scan, een vast onderdeel van de hypotheekprocedure. Omdat we zo tot een advies kunnen komen dat bij je past.

Reni Krijgsman over hypotheken

Interesse? Neem contact op met een van onze adviseurs

    Zielhorsterweg 71
    3813ZX Amersfoort
    E-mail: info@gabrielfb.nl
    Tel: 033-4556555