“Een financiële planning waar je gelukkig van wordt!”

Sinds 2008 helpt Ronald van Kaam je vanuit Gabriël kantoor in Den Haag. Samen met Linda Klerk – den Heijer vormt hij sinds 2015 een team.

Ronald helpt je graag met alle financiële adviesvragen. Hij gaat bij je langs of ontvangt je op hun kantoor in het mooie Den Haag. Met zijn opleiding van Financieel Planner via de FFP, zorgt hij ervoor dat hij zijn financiële kennis op een hoog niveau kan delen met je. Dit alles in het kader van jouw wensen en doelen voor nu en de toekomst.

Linda helpt je graag met alle administratieve vragen en is gespecialiseerd in verzekeringsoffertes en het afhandelen van de hypotheek. Wanneer je klant wordt of bent van Gabriël Den Haag zal zij je vaste contactpersoon zijn voor alle financiële producten die bij Gabriël worden afgesloten.

In het privéleven kom je Ronald tegen op het Zuiderstrand van Den Haag. Daar loopt hij graag hard. Hij is getrouwd met Marja en heeft twee kinderen: Joanne en Cas. Linda houdt ook van een strandwandeling en is getrouwd met Alex en heeft een dochter Lisa.

KLANTEN ERVARINGEN

Bekijk alle ervaringen >

 -Gerrit de Hoop-

“Of het advies nu gaat over verzekeringen, beleggingen of pensioenen, het is altijd integer en professioneel waarbij de mens centraal staat. Daarnaast is men in staat om voor mensen die weinig interesse of kennis van financiële zaken hebben alles helder te ‘vertalen’.”

Waardering: 9,5

 -Mina Pikerie-

“Ik heb de dienstverlening van Gabriel Financiële Bescherming als heel erg fijn en prettig ervaren.”

Waardering: 10,0

-René Ruitenberg-

“Wie doet zoiets in deze tijd? Geweldig dat alle winst naar goede doelen gaat!”

Waardering: 9,5

-Durk Muurling-

“Ik ben in mijn dagelijks werk als voorganger altijd druk met zorg aan mensen, maar voor mijzelf zorgen is niet mijn sterkste kant. Daarom ben ik blij dat Gabriël mijn verzekeringen verzorgd en dat ik voor financiële raad altijd bij hen terecht kan. Kan ik lekker met mensen aan de gang!”

Waardering: 9,5

-Judith Bakker-

“Prettig. Vanaf het begin leek de adviseur meteen een bekende van me. Direct antwoord in begrijpelijke taal.”

Waardering: 10,0