“We staan naast u bij het maken van belangrijke keuzes”

We kennen onze klanten en we geloven sterk in een persoonlijke benadering. We geven je overzicht en inzicht, zodat jij de juiste keuzes kan maken. Daarbij gaan we verder dan het alleen in kaart brengen van jouw situatie en je wensen. We kijken daarnaast naar wat voor jou belangrijk is in je leven en wat je gelukkig maakt. Zo leveren we maatwerk en komen we tot een waardevol financieel advies, dat echt bij jou past. Dat is onze toegevoegde waarde!

Bas heeft ruim 20 jaar werkervaring binnen de financiële dienstverlening en woont met plezier in Deventer met zijn vrouw en drie kinderen. Buiten zijn werk besteedt hij graag tijd aan sporten, reizen, muziek, wijn en koken.

Joël is sinds kort afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in de richting bankwezen en verzekeringen en woont in Ede. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met mountainbiken, hardlopen en lezen.

Wij gaan een persoonlijke en duurzame relatie met je aan. Wij helpen je graag bij al jouw financiële vragen en staan naast je bij het maken van belangrijke keuzes.

KLANTEN ERVARINGEN

Bekijk alle ervaringen >

 -Gerrit de Hoop-

“Of het advies nu gaat over verzekeringen, beleggingen of pensioenen, het is altijd integer en professioneel waarbij de mens centraal staat. Daarnaast is men in staat om voor mensen die weinig interesse of kennis van financiële zaken hebben alles helder te ‘vertalen’.”

Waardering: 9,5

 -Mina Pikerie-

“Ik heb de dienstverlening van Gabriel Financiële Bescherming als heel erg fijn en prettig ervaren.”

Waardering: 10,0

-René Ruitenberg-

“Wie doet zoiets in deze tijd? Geweldig dat alle winst naar goede doelen gaat!”

Waardering: 9,5

-Durk Muurling-

“Ik ben in mijn dagelijks werk als voorganger altijd druk met zorg aan mensen, maar voor mijzelf zorgen is niet mijn sterkste kant. Daarom ben ik blij dat Gabriël mijn verzekeringen verzorgd en dat ik voor financiële raad altijd bij hen terecht kan. Kan ik lekker met mensen aan de gang!”

Waardering: 9,5

-Judith Bakker-

“Prettig. Vanaf het begin leek de adviseur meteen een bekende van me. Direct antwoord in begrijpelijke taal.”

Waardering: 10,0