“Samen maken we een plan om risico’s te managen”

Ronald: Al 30 jaar ben ik actief in de verzekeringsbranche, waar ik zowel bedrijven als stichtingen en kerkelijke instellingen adviseer. Vanaf 2013 ben ik werkzaam voor Gabriël als senior adviseur bedrijfsrisico’s. Het is mijn passie om samen met de ondernemer of verantwoordelijke de risico’s in kaart te brengen, te analyseren en te evalueren waarna we een passend plan maken om de risico’s te managen. In dit proces zijn er keuzes om risico’s te voorkomen, te verminderen, zelf te dragen of over te dragen. Samen met de klant ga ik door dit proces. Iedere situatie kent een andere aanpak, en dat is wat mijn werk zo boeiend maakt. Naast mijn werk kan je mij in mijn vrije tijd regelmatig in mijn tuin vinden om te tuinieren of op de mountainbike in de bussen rond de Veluwe waar ik samen met mijn vrouw woon.

Robert-Jan: Voordat ik bij Gabriël ben gaan werken, heb ik elf jaar bij een assurantiekantoor in Den Haag gewerkt waar ik het verzekeringsvak heb geleerd. Mijn specialisatie is advisering rondom schadeverzekeringen voor particulieren, zelfstandige zonder personeel en het midden en klein bedrijf. Vanaf 1 oktober 2023 ben ik relatiebeheerder voor bijna alle zakelijke relaties van Gabriel en werk ik nauw samen met Ronald Visscher. Daarnaast bezoek ik ook zakelijke relaties één tot twee dagen per week. Ik adviseer de klanten zoals Ronald dat omschrijft hierboven. In het dagelijks leven, naast Gabriel, zorg ik samen met mijn vrouw voor onze vier kinderen. Ik ben gek op sporten zoals mountainbiken, hardlopen en snowboarden. Daarnaast ben ik gek op muziek en zing ik in de kerkband (worship). Ook bezoek ik regelmatig festivals en popconcerten.

Robert-Jan van Dam & Ronald Visscher

KLANTEN ERVARINGEN

Bekijk alle ervaringen >

 -Gerrit de Hoop-

“Of het advies nu gaat over verzekeringen, beleggingen of pensioenen, het is altijd integer en professioneel waarbij de mens centraal staat. Daarnaast is men in staat om voor mensen die weinig interesse of kennis van financiële zaken hebben alles helder te ‘vertalen’.”

Waardering: 9,5

 -Mina Pikerie-

“Ik heb de dienstverlening van Gabriel Financiële Bescherming als heel erg fijn en prettig ervaren.”

Waardering: 10,0

-René Ruitenberg-

“Wie doet zoiets in deze tijd? Geweldig dat alle winst naar goede doelen gaat!”

Waardering: 9,5

-Durk Muurling-

“Ik ben in mijn dagelijks werk als voorganger altijd druk met zorg aan mensen, maar voor mijzelf zorgen is niet mijn sterkste kant. Daarom ben ik blij dat Gabriël mijn verzekeringen verzorgd en dat ik voor financiële raad altijd bij hen terecht kan. Kan ik lekker met mensen aan de gang!”

Waardering: 9,5

-Judith Bakker-

“Prettig. Vanaf het begin leek de adviseur meteen een bekende van me. Direct antwoord in begrijpelijke taal.”

Waardering: 10,0