Lieneke Grandia en Janine van den Bosch2021-06-21T11:24:15+02:00

“Waar word je nou écht gelukkig van”

Ja, alles, alles kan een mens gelukkig maken. Ken je dit liedje nog? Waar word jij écht gelukkig van? Deze vraag komt vast wel eens bij je op. Misschien heb je dromen, wensen, passies… Veel dingen uit je leven kunnen je gelukkig maken.

Je kunt ook geluk ervaren in financiën – Financiën zijn voor velen vervelend, lastig, onruststokers, maar financiën kunnen je ook rust en geluk geven.

Wij willen jou graag helpen om ook die rust te ervaren, zodat je nog meer kunt genieten van alle mooie dingen in het leven. Wij willen er voor je zijn en je helpen om inzicht te krijgen in jouw financiële situatie. Inzicht en weten waar je aan toe bent, zodat jij kunt genieten van wat jou écht gelukkig maakt.

Maak met ons een afspraak

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

 -Gert-Jan en Marianne Smit-

“Of het advies nu gaat over verzekeringen, beleggingen of pensioenen, het is altijd integer en professioneel waarbij de mens centraal staat. Daarnaast is men in staat om voor mensen die weinig interesse of kennis van financiële zaken hebben alles helder te ‘vertalen’.”

Waardering: 10,0

-René Ruitenberg-

“Wie doet zoiets in deze tijd? Geweldig dat alle winst naar goede doelen gaat!”

Waardering: 9,5

-Arie Slob-

“Gabriël kan voor veel mensen een zegen zijn.”

-Durk Muurling-

“Ik ben in mijn dagelijks werk als voorganger altijd druk met zorg aan mensen, maar voor mijzelf zorgen is niet mijn sterkste kant. Daarom ben ik blij dat Gabriël mijn verzekeringen verzorgt en dat ik voor financiële raad altijd bij hen terecht kan. Kan ik lekker met mensen aan de gang!”

Waardering: 9,5

-Judith Bakker-

“Prettig. Vanaf het begin leek de adviseur meteen een bekende van me. Direct antwoord in begrijpelijke taal.”

Waardering: 10,0

NIEUWS

Stichting Gabriël geeft € 46.750 weg!

Op maandag 23 mei 2022 is het bestuur van Stichting Gabriël weer bij elkaar gekomen om te kijken welke goede doelen en ideële projecten zij dit jaar kunnen ondersteunen. De stichting wordt voornamelijk gefinancierd door de winstuitkering van Gabriël Financiële Bescherming. Dit jaar heeft het bestuur besloten een prachtig bedrag van € 46.750 beschikbaar te stellen. In totaal hebben ze hiermee 16 goede doelen kunnen ondersteunen. Als organisati zijn we dankbaar om zo deze mooie organisaties te kunnen ondersteunen. […]

20 juni 2022|
Ga naar de bovenkant