De energieprijzen rijzen de pan uit. Vooral als je een variabel contract hebt zijn jouw energielasten het afgelopen jaar enorm gestegen. De overheid heeft voor 2023 gelukkig besloten om een maximumprijs in te stellen voor energie, het zogenaamde energieplafond. Deze regeling geldt alleen voor 2023. Hoe moet het dan verder na 2023? Is er een manier om blijvend energiekosten te besparen?

Hoe pak ik dat aan?

Het verduurzamen van je woning is op dit moment één van de meest rendabele investeringen die je kunt doen. En deze investering is ook nog eens goed voor het milieu. Dit is dus zowel voor het milieu als je portemonnee een win-win situatie. Daarom stimuleert ook de overheid dit door subsidies beschikbaar te stellen. Mocht je het geld voor een investering niet op je spaarrekening hebben staan dan zijn er ook nog eens gunstige financieringsmogelijkheden speciaal voor verduurzaming. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Al met al genoeg redenen om dit op te gaan pakken in 2023.

Gabriël weet de weg

Wij helpen jou graag met geld besparen, zodat je dit kan besteden aan een gelukkiger en betekenisvol leven. En als dit ook nog eens kan door een investering die bijdraagt aan een betere wereld dan worden we nog enthousiaster. Om jou compleet te kunnen ontzorgen, zijn we een samenwerking aangegaan met een bedrijf dat energieadvies kan geven om verduurzaamd te gaan wonen. Wat bespaar je met verbeteringen zoals isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp? En wat kost dat dan? Dat weten zij je precies te vertellen. Ook voor de bouwkundige uitvoering nemen zij je al het werk uit handen. Je kan vrijblijvend een afspraak met ze inplannen. Elk huis is anders en ieder persoon heeft eigen voorkeuren. Zij maken een persoonlijk woningverbeterplan, bespreken vrijblijvend jullie wensen en bekijken de mogelijkheden van de woning. Als bekend is wat de mogelijkheden, de kosten en de besparingen zijn, kunnen wij je vervolgens goed adviseren of dit vanuit jouw complete financiële situatie een wijze investering is en de eventuele financiering voor je regelen.

Kortom, je krijgt zowel bij de verduurzaming zelf als bij de financiële advisering en eventuele financiering van de investering ondersteuning op maat.

Hoe nu verder?

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We bespreken dan hoe we ook jou hiermee kunnen helpen. Bel ons op 033-4556555 of mail ons op info@gabrielfb.nl.

Woon je in een huurwoning of een appartementencomplex?

Heb je een flat of appartement, of woon je in een huurhuis? Dan verbeter je je huis in samenwerking met de VvE of je verhuurder. Ontdek hoe je te werk gaat en wat je zelf al kunt doen om energiezuiniger te wonen door hier te klikken.