Een aantal maanden geleden kregen we als kantoor te horen dat we genomineerd waren voor de Advies Awards 2020. Zeer leuk om te horen dat de kwaliteit die we nastreven, ook daadwerkelijk wordt gezien door onze klanten en partners.

Maar daar bleef het niet bij. Op woensdag 2 september 2020 kregen we te horen dat we zelfs uitgeroepen zijn tot beste advieskantoor van de provincie Utrecht. Er volgde een award-uitreiking met bloemen en een hapje en een drankje.

En alsof dat nog niet genoeg was, hoorden we daarna dat we bij de laatste zes zitten die in de running zijn voor de titel ‘Beste advieskantoor van Nederland’. Wat bijzonder!

Het juryrapport las als volgt: ‘Gabriël Financiële Bescherming is een kantoor dat opereert vanuit levenswaarde. Bij hen gaat het verder dan alleen verzekeren. De benadering van de klant gaat éérst om leven en dan pas om geld. Heb je genoeg om gelukkig te zijn, wil dan ook niet meer dan dat, geniet van wat je hebt. Vanuit winst worden door Gabriël ook goede doelen en maatschappelijke projecten ondersteund. Dankzij de werkwijze vanuit een team en hun christelijke signatuur kiezen klanten voor de persoonlijke benadering van dit kantoor en wordt een langdurige relatie opgebouwd. Gabriël Financiële Bescherming te Amersfoort is dan ook de terechte winnaar van de Advies Award 2020 in de provincie Utrecht!’

Het is mooi om te horen dat we gewaardeerd worden. Dat we, door hard voor onze klanten te werken, ze kunnen helpen om genoeg uit het leven te halen. Dat we, als team, ons steentje kunnen bijdragen aan een betekenisvoller leven van onze klanten. En dat we ons mogen richten op het creëren van langdurige klantrelaties.

Hoe nu verder? Op 16 september zal de halve finale plaatsvinden en als we daar bij de laatste drie uit komen, dan zal op 7 oktober 2020 om 16.00 uur de finale plaatsvinden. We zijn benieuwd!

Het filmpje waar we onszelf mee vertegenwoordigd hebben vind je hier.