Vind jouw adviseur!2021-06-09T11:21:57+02:00

Vind jouw adviseur!

Zoek op het kaartje je postcode en zie er naast welk team van Gabriël voor je klaar staat! De kleur van de postcode komt overeen met de kleur van de adviseurs. Klik op de foto’s van de adviseurs om ze alvast wat beter te leren kennen.

Maak met ons een afspraak
  • We luisteren aandachtig om je écht te begrijpen

  • Het allerbeste financieel advies speciaal toegeschreven op jouw situatie

  • We letten niet alleen op cijfers, maar gaan voor jouw geluk

KLANTEN ERVARINGEN

Bekijk alle ervaringen >

 -Gert-Jan en Marianne Smit-

“Of het advies nu gaat over verzekeringen, beleggingen of pensioenen, het is altijd integer en professioneel waarbij de mens centraal staat. Daarnaast is men in staat om voor mensen die weinig interesse of kennis van financiële zaken hebben alles helder te ‘vertalen’.”

Waardering: 10,0

 -Ton de Gooijer-

“De verschillende opties zijn keurig gemaild en voor mij was daardoor snel duidelijk wat voor mij de beste optie was.”

Waardering: 9,5

-René Ruitenberg-

“Wie doet zoiets in deze tijd? Geweldig dat alle winst naar goede doelen gaat!”

Waardering: 9,5

-Durk Muurling-

“Ik ben in mijn dagelijks werk als voorganger altijd druk met zorg aan mensen, maar voor mijzelf zorgen is niet mijn sterkste kant. Daarom ben ik blij dat Gabriël mijn verzekeringen verzorgt en dat ik voor financiële raad altijd bij hen terecht kan. Kan ik lekker met mensen aan de gang!”

Waardering: 9,5

-Judith Bakker-

“Prettig. Vanaf het begin leek de adviseur meteen een bekende van me. Direct antwoord in begrijpelijke taal.”

Waardering: 10,0

NIEUWS

De waarde van goed advies

Wat is de waarde van een goed advies? Wat levert dat op? Wat is eigenlijk een goed advies? Het is niet echt mogelijk daar een éénduidig antwoord op te geven. Het antwoord zal mede afhangen van de persoon, de situatie en van het product of de dienst die wordt geleverd. Neem nou het plannen van een vakantie. Voor een eenvoudige trip zal je misschien niet naar een reisbureau gaan om advies in te winnen. Ga je een lange reis maken naar bijvoorbeeld Azië en Zuid-Amerika, dan heb je waarschijnlijk meer informatie en advies nodig. Voor een expeditie door het hooggebergte van Nepal doe je er bijna zeker goed aan om je goed te laten informeren en adviseren door een gespecialiseerd reisbureau. […]

10 juni 2021|
Ga naar de bovenkant